INZICH(T)

Client : Samana

Date : Oktober 2023

Online : samana.be/inzicht/

Ontdek “INZICH(T)”, een inspirerende campagne die de kracht van samenwerking en de veerkracht van mensen met chronische ziekten in de schijnwerpers plaatst. In deze bijzondere reeks portretten wordt de ware identiteit van elk individu onthuld na maanden van begeleiding, opdrachten en zelfontdekking.

Deze unieke samenwerking, geleid door de fotografe Evy Raes, brengt het verhaal van mensen met chronische ziekten tot leven. De resulterende portretten zijn meer dan alleen afbeeldingen; ze zijn een krachtige boodschap van positiviteit, hoop en de wil om te blijven deelnemen aan het leven, ondanks de uitdagingen.

De “INZICH(T)” campagne, ondersteund door Samana en verspreid via sociale media en posters in heel Vlaanderen, heeft een duidelijk doel voor ogen: het doorbreken van het stigma rond personen met chronische ziekten. Ze bewijzen dat ze, ondanks hun ziekte, volop kunnen bijdragen, streven naar een positieve toekomst en volop genieten van het leven. Op de website “INZICH(T)” ontdek je de unieke verhalen.