Meester de kunst van de visuele expressie

Verbeelden Verbinden Verduidelijken

Ontdek fotografie op een unieke manier. Versterk jouw beeldcampagne en ervaar de mogelijkheden tot persoonlijke groei.

BEDRIJFSOPLOSSINGEN

Ontdek de transformerende kracht van Evy Raes' fotografieworkshops die de teambuilding en communicatie op een nieuwe manier aanpakken. Door uw medewerkers betere fotografische vaardigheden aan te leren, laat Evy verborgen talenten aan het licht komen, versterkt ze de teamband en creëert ze authentiek beeldmateriaal dat uw bedrijf laat uitspringen en uw merkverhaal verrijkt.

Zet vandaag nog de stap naar zelfvoorziening in content creatie voor sociale media, laat uw medewerkers het stuur nemen en navigeer met zelfvertrouwen in de digitale wereld na een workshop met Evy Raes.

Workshop als teambuilding

Een eenmalige creatieve sessie die niet alleen de cohesie binnen het team versterkt maar ook praktische vaardigheden biedt voor het maken van kwalitatieve foto's, bruikbaar zowel binnen als buiten het bedrijf.

Beeldcampagne

Dit op maat gemaakte traject begrijpt en versterkt de unieke sterke punten en behoeften van jouw organisatie. Een reeks van interactieve sessie prikkelen de verbeelding en maken fotografie toegankelijk voor iedereen, ongeacht de leeftijd of achtergrond. Bovendien ontstaat er in samenwerking een beeldcampagne die zowel aantrekkelijk is als van betekenis.

Het resultaat? Perfect inzetbare content voor interne en externe communicatie.

FOTOGRAFIE IN DE KLAS

Dit boeiende project ontsluit een uitgestrekte wereld van creativiteit en expressie voor kinderen.
Door de workshops van Evy Raes duiken leerlingen in de fascinerende wereld van fotografie, gebruiken ze het als een medium voor zelfexpressie en storttelling, en focussen op het ontwikkelen van een frisse, nieuwe blik op hun omgeving.
Ontdek enkele projecten op de website spelenmetfotografie.be.

Workshop

Interactieve sessies die de verbeelding stimuleren en fotografie introduceren als een toegankelijke kunstvorm voor alle leeftijden.

Creatief project

Een diepgaand traject dat culmineert in een finale output, waardoor studenten niet alleen fotografische vaardigheden ontwikkelen maar ook leren samenwerken en hun creaties delen.

Onderzoek beeldgeletterdheid

Stimuleert docenten om tools te implementere in lessen, gebaseerd op gefundeerd onderzoek.

Fotografie, de krachtige pluspunten

Toegankelijk Beperkte voorkennis, minimale apparatuur vereist

Talentontwikkeling Veilige context, direct resultaat, processtimulatie

Diversiteit Ruimte voor ieders invulling, geen juist of fout, overbruggen van talen

Zichtbaarheid Authentieke visualisatie van uw bedrijf, uniek beeldmateriaal, authentieker dan stockfoto's

Teambuilding Fun-activiteit, educatieve waarde, verbinding tussen medewerkers

Maak kennis met Evy Raes: de visionair achter de lens

Evy Raes transformeert fotografie in een krachtige toolbox voor authentieke branding en sociale impact, aangedreven door haar artistieke visie en educatieve expertise. Haar aanpak, die cocreatie en participatie omarmt, doordringt uw organisatie met diepgaand begrip en vormt unieke visuele verhalen die inzicht en verbinding bevorderen.

Bij een nauwe samenwerking met Evy Raes gaat uw organisatie op een reis met zorgvuldige begeleiding, waarbij uw unieke visuele verhaal zich organisch ontvouwt. Evy's oprechte, professionele en empathische ondersteuning richt zich op uw bedrijf, creëert authentieke beelden die getuigen van de innovatie, verbondenheid en impact die de kern van uw bedrijf vormen.

Laten we samen creëeren

Evy Raes
evy(a)evyraes.com
+32 485 59 24 58
www.evyraes.com
www.spelenmetfotografie.be

INZICH(T) – Samana

Verken de ontroerende wereld van "INZICH(T)", een campagne van fotografe Evy Raes die mensen met chronische ziekten belicht en hun veerkracht viert. De reeks portretten, verspreid door Samana op sociale media en posters, streeft ernaar stigma's te verbrijzelen en toont de positieve betrokkenheid en levensvreugde van deze helden. Bekijk onze introductievideo voor een diepere kennismaking.

Ontdek ook andere video's in de media die de deelnemers en Samana in de spotlight zetten.

Ring TV, 16/11/2023

Focus TV, 16/11/23

Vergeet Dementie, Onthou Mens – EDC

Ontdek de menselijke banden en uitdagingen van dementie door 'Onthou Mens', een diepgaande campagne ontstaan uit een samenwerking tussen fotografe Evy Raes en de mensen voor haar lens. Door de methode van cocreatie, zijn eerlijke, onthutsende portretten tot stand gekomen die licht schijnen op de innerlijke wereld van elk individu. Met het geloof dat fotografie sociale bewustwording kan bevorderen, legt dit project in samenwerking met het Expertisecentrum Dementie Vlaanderen, de focus op unieke individuen en hun verhalen. Ontdek meer op de website van het Expertisecentrum Dementie Vlaanderen.